Over Feeel

Feestlocatie en evenementen & Coaching ruimte Begane grond

Feestlocatie en evenementen

Onze locatie werkt op twee tijdsloten voor reserveringen:

  • 11:00 – 16:00 voor kinderfeestjes
  • en 18:00 tot middernacht voor volwassenen.
  • Van 17:00 tot 18:00 uur is het gereserveerd voor het schoonmaken en instellen van de plaats tussen de reserveringen.
  • Er wordt een offerte opgemaakt voor de gevraagde uren en aantaal gasten , inclusief drankjes ( coffee,tea, fris drank,wijn en beer keuze of/en starke drankjes ), de prijs is daan  inclusief btw, barservice, zaalservice en eindschoonmaak.
  • Klant heeft toegang tot de locatie een uur voor de gasten. Als u een cateringbedrijf of een ballonversieringsservice inhuurt, respecteer dan een uur voor de reservering de aangegeven uren bij de beschikbaarheid. Voor de goede ontwikkeling kondigen wij aan dat decoraties zoals tafelballonnen, pilaren of ballonbogen ook op de locatie door de Beheerder op aanvraag.
  • Minimum aantal gasten is 40 personen ,maximaal 90 gasten staande receptie.
  • Kinderen van 5 jaar en jonger worden niet in rekening gebracht. Geef in een verzoek altijd aan hoeveel gasten er zijn, volwassenen en kinderen gescheiden.
  • Drankjes zijn verplicht op de locatie met keuze . De bar is voorzien van polycarbonaat en duurzame glazen.
  • De ruimte is uitgerust met 40 zitplaatsen (32 normale stoelen en 8 hoge barstoelen), 8 normale tafels, 4 hoge tafels, 2 extra tafels voor buffet. De dansruimte heeft discolichten, wifi is beschikbaar, mogelijkheid om gratis te parkeren op onze privéparkeerplaats en in de buurt. Toegang voor rolstoelgebruikers is op aanvraag beschikbaar.

Let op:  De klant huurt de zaal met het meubilair dat deze in gebruik heeft. Extra meubilair en/of ander meubilair regelt u via directe bestelling bij ons. Bedrijven leveren en halen over het algemeen niet in het weekend na elk evenement. Als we ze op de locatie moeten stallen en we moeten beschikbaar zijn voor bezorgen en ophalen volgens hun planning regelen we dat direct als onderdeel van onze service.Onbekende leveringen aan de Beheerder worden geweigerd. Maximaal 60 zitjes kan besteld worden.

Voor een aanvraag kunt u bellen met 0633396113 of een e-mail sturen naar info@feeel.nl met de datum (voor beschikbaarheid), tijdslot (middag of avond), aantal gasten (zo exact mogelijk), met of zonder sterke drank. Wordt beantwoord zo snel mogelijk.

Algemene voorwaarden en essentiële huisregels:

*Een (kosteloze) bezichtiging is noodzakelijk om een ​​optie te nemen op de gewenste datum. Zonder een bezoek en een getekend optieformulier houden we geen datum vast die we vasthouden aan een bepaalde datum. We kunnen telefonisch een afspraak maken. Op locatie wordt u geïnformeerd over de procedure. Een reservering wordt definitief gemaakt door de volledige factuurbetaling. Betaling in termijnen is in overleg mogelijk.

*Roken is niet toegestaan ​​in het pand en drankjes zijn niet toegestaan ​​buiten het gehuurde gedeelte.
*Er is geen tolerantie voor agressief gedrag, drugs, wapens op de locatie.
*De kitchinette is niet meer beschikbaar voor algemeen gebruik, voor eenvoudige horecahandelingen kunnen chafing dishes worden gebruikt.                                                                       * Wij wijzen de klant er vriendelijk op dat gehuurde uren geen eigendomsrecht op de woning geven. De Beheerder zal alle huisregels, veiligheidsregels en richtlijnen volledig informeren, zonder de verantwoordelijkheid te aanvaarden om deze op te volgen, accepteren we geen reservering.                                                                                                                                *Om de goede staat van de locatie te behouden staan ​​we geen wijzigingen aan de inrichting en veranderingen in de hoofdingang toe. Het is verboden de schilderijen in de zaal af te dekken of weg te halen, versieringen op de muur te plakken, punaises te gebruiken, spijkers, confetti en glitters te gebruiken. Het verstoren van de plafondtegels is verboden. De huurder is ervan op de hoogte dat de ruimte wordt verhuurd zoals deze is en zal zijn inrichtingsplan ter goedkeuring doorgeven aan de Beheerder. Allerlei staande decoraties , heliumballonnen ,slingers zijn mogelijk . De ingang moet behouden blijven zoals gevonden.
*Wij accepteren geen reserveringen van minderjarige personen, gemaakt op naam van iemand anders of gemaakt onder een valse naam.
*Alle informatie over het akkoord, verplichtingen en verantwoordelijkheden wordt op de locatie bekend gemaakt. We vragen de potentiële klant om de overeenkomst aandachtig te lezen,alles zal worden vermeld.

Voor workshops en lessen met koffie en thee arrangement kunt u contact opnemen met de beheerder voor beschikbaarheid en tarieven .Reserveren voor minimaal 4 uur.

Coaching ruimte

Wij hebben een mooie coaching ruimte geschikt voor twee tot maximaal 4 personen. In overleg mag u gebruik maken van de massage tafel die er permanent staat. Koffie en thee is inbegrepen.Reserveren voor minimaal 4 uur of per dag.Neem contact op met de Beheerder  voor een offerte op maat. (Zie contactgegevens)