top of page

Help Center

Alles wat je nog wilt weten

In een wesbite kunnen wij nooit alle antwoorden geven. Met deze FAQ wordt er hopen wij nog meer duidelijk. Maar benader ons altijd als je nog een vraag hebt.

Bruschettas

Wat zijn de kosten?

Lastige vraag om te beantwoorden,. Want als niet precies duidelijk is wat u zoekt kunnen wij niets aanbieden. Toch begrijpen wij dat een prijsindicatie wel handig is bij de start. Houd er in ieder geval rekening dat de zaal niet los te huur is. Wij verhuren de locatie inclusief barservice, dus met een drankarrangement . Catering mag u eventueel zelf organiseren maar drank is onderdeel van onze aanbieding. Houdt rekening met een bedrag per persoon dat varieert van € 20,— to € 30,— uur per persoon. De prijs die u betaald hangt af van het aantal personen, het aantal uren en het arrangement dat u kiest. 

Tenslotte maakt het ook verschil of het een kinderfeest is of een volwassenen feest.

Een aanbieding maken wij altij op maat en is alleen mogelijk na een persoonlijke afspraak.

Conference Hall

Voor hoeveel mensen is uw locatie geschikt?

Onze locatie is specifiek bedoeld voor kleinere gezelschappen. Wilt u samen dineren, dan is onze zaal geschikt voor ongeveer 50 personen. Gaat het meer om eendansfeest en zijn sta-tafels voldoenden dan bieden wij plaats aan ongeveer 75 personen.

Voor workshops gelden dezelfde aantallen. Afhankelijk van de opstelling, bijvoorbeeld een theater opstelling, hebben wij ruimte tot ongeveer 75 personen.

Champagne Glasses

Speciale wensen

U kunt zelf uw cateraar inhuren of een dj. Of voor een kinderfeestje de clown of goochelaar. Waar gewenst kunnen wij dit ook voor organiseren. Dat geldt ook voor de aankleding van de zaal. Wij bieden verschillende mogelijkheden zoals een  ballonnen boog, Back drops voor een bruiloft of een geboorte. Een fotograaf hebben wij ook in ons netwerk. Wat wilt u? Wat zoekt? Goede kans dat wij de contacten al hebben.

bottom of page